Schilderwerk

Een flinke dosis liefde voor het vak.

Met ons schilderwerk zorgen wij voor een mooie uitstraling van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand. Tegelijkertijd maken we deze bestand tegen weersinvloeden of andere invloeden van buitenaf. Dit doen we met een gedegen voorbehandeling, toepassing van kwaliteitsmateriaal, perfecte afwerking en een flinke dosis liefde voor het vak.

Met onze aandacht bent u verzekerd van vakkundig schilderwerk met een uitstekende service en garantie.

Neem contact op!

Samen met aannemers

Bij veel nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn wij de vaste partner voor bouwkundig aannemers. Door goede communicatie en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding vullen wij bouwbedrijven perfect aan. Discussies over de oplevering van het schilderwerk zijn niet nodig en met onze betrokken ploegen is het halen van de planning geen enkel probleem.

Met gedegen klimmateriaal en bewuste medewerkers is veilig werken bij ons de standaard.

Met al deze eigenschappen leveren wij als onderaannemer hiermee een positieve bijdrage aan de goede naam van bouwbedrijven.

Wilt u voor het schilderwerk samenwerken met betrouwbare vakmensen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf.

Zorgeloos onderhoud voor woningcorporaties

Wilt u als woningcorporatie geen gedoe met het schilderwerk van uw huurwoningen? Kies dan voor de vakkundige schilder met de persoonlijke communicatie. Zo kunt u er op vertrouwen dat bewoners precies op de hoogte zijn wanneer hun woning aan de beurt is. Daarnaast zullen zij tevreden zijn over de kwaliteit en de punctualiteit van het schilderwerk. Nooit afgeraffeld, maar exact volgens uw eisen.

Neem contact met ons op voor duidelijke afspraken en een zorgeloos onderhoud van uw huurwoningen.

Buiten schilderen

Ontzorgen voor vve’s

Onze vakmensen zijn onze vertegenwoordigers. Als bestuurder van een vve of als bewoner van een appartementencomplex merkt u dat onze betrokken schilders hoogstpersoonlijk afspraken met u maken. Zo weet u precies wie er wanneer bij u komt schilderen en aan wie u eventuele vragen kunt stellen.

Is uw appartementencomplex weer toe aan een schilderbeurt? Vertrouw dan op ons hoogwaardige vakmanschap en onze optimale communicatie. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Uw particuliere woning in optimale conditie

Ook voor de particulier huiseigenaar klimmen wij graag in de stijgers. Met een kleuradvies of precies volgens uw eigen plan brengen wij het binnen- en buitenschilderwerk van uw woning weer in staat van nieuw. Dit doen wij uitsluitend met de hoogste kwaliteit verf en professioneel gereedschap. Hiermee bereiken we het beste resultaat van schilderwerk wat er weer jaren tegenaan kan.

Omdat we u niet onnodig lang in de rommel willen laten zitten, spreken we met u een planning af, waar wij ons gegarandeerd aan zullen houden.

Bent u op zoek naar een vakbekwame schilder die uw woning weer jaren laat stralen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Bij het schilderen gebruiken we uitsluitend producten van topmerken zoals:

  • Sigma
  • Sikkens
  • Wijzonol
  • Keim
Particuliere woning schilderen

Een mooie uitstraling van uw woning of pand? Neem contact met ons op!